HIGH VOLTAGE!

in October 2010, the VOLT restaurant in Kreuzberg opened its doors. Pulsating on the Paul-Lincke-Ufer, the VOLT developed from the outset as a magnet for creative delights.

Owner Matthias Gleiß´s cooking let the VOLT rise to the top of Berlin.

Fresh, seasonal products from selected suppliers are staged by a young team. The focus of our kitchen is entirely on taste, to achieve that, we use the best possible preparations, resulting in new and exciting dishes with a high recognition value.

Contemporary out of conviction, we also offer vegan dishes in addition to our claccic dishes. Our special recommendation is the 5-course menu.

The team of and with Sophie Bollmann is responsible for a relaxed, cordial service.

In our office, Jessica Kohlschmidt plans your evnts in the VOLT with a lot of heart and mind. Whether it´s a company event, birtday or wedding, Jessica has the right ideas ready.

We look forward to your visit.

THAT´S WHAT OUR GUESTS SAY

star rating  Der Service war sehr aufmerksam, die Location etwas schwierig, wenn am Nachbartisch eine große lebhafte Familie tafelt. Das "normale" Menu war außerordentlich wohlschmeckend. Beim veganen Menu hätte bei der Hauptspeise... read more

avatar thumb Christina M
21. May 2023

star rating  Ich schreibe sehr viel lieber positive Bewertungen, weil man dann nicht so viel schreiben muss. Dann will man ja einfach nur neugierig machen. An unserem Abend im VOLT stimmte so... read more

avatar thumb UlrichZwerg
8. July 2019

star rating  Ich war Anfang September im Rahmen einer „geschlossenen Veranstaltung“ erstmals im Volt. Die Location hat mich durchaus angesprochen. Ein Feeling wie in einem Industrieloft. Der Service war gut, das Essen... read more

avatar thumb toastie-roastie
25. September 2018