HIGH VOLTAGE!

in October 2010, the VOLT restaurant in Kreuzberg opened its doors. Pulsating on the Paul-Lincke-Ufer, the VOLT developed from the outset as a magnet for creative delights.

Owner Matthias Gleiß´s cooking let the VOLT rise to the top of Berlin.

Fresh, seasonal products from selected suppliers are staged by a young team. The focus of our kitchen is entirely on taste, to achieve that, we use the best possible preparations, resulting in new and exciting dishes with a high recognition value.

Contemporary out of conviction, we also offer vegan dishes in addition to our claccic dishes. Our special recommendation is the 5-course menu.

The team of and with Sophie Bollmann is responsible for a relaxed, cordial service.

In our office, Jessica Kohlschmidt plans your evnts in the VOLT with a lot of heart and mind. Whether it´s a company event, birtday or wedding, Jessica has the right ideas ready.

We look forward to your visit.

THAT´S WHAT OUR GUESTS SAY

star rating  Ein angenehmer Business Abend zu viert. Es werden zwei 5-Gang-Menüs vorgeschlagen, man kann aber zwischen den Menüs beliebig kombinieren und auch die Anzahl der Gänge verändern. Der Hirschrücken war ausgezeichnet.... read more

avatar thumb Wolfram K
21. July 2018

star rating  Es gibt 2 Menus, eines davon komplett vegetarisch, aus denen man frei kombinieren kann und die jeweils 2 hauptspeisen zur Auswahl bieten. Dazu kann man eine passende Weinbegleitung wählen oder... read more

avatar thumb Georg M
19. May 2019

star rating  Die Location hat uns von innen gut gefallen. Die Lampen unten sind toll und machen ein angenehmes Licht. Überhaupt ist die Location von innen nicht gewöhnlich und gut aufgeteilt, sowie... read more

avatar thumb V2800ZKjayl
16. July 2018